30 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ (ΟΣΥ ΑΕ)

Επειδή η εταιρεία απαξιώνει να μας στείλει μηνιαία εκκαθαριστικά, πληροφορώ ότι στην "ενιαία αρχή πληρωμών" φαίνεται η μισθοδοσία μας.

Γράφουμε λοιπόν στο google ενιαία αρχή πληρωμών, πατάμε στην εφαρμογή (βγαίνει πρώτη, πάνω- πάνω), γράφει ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ, πατάμε, και από κάτω γράφει Προσωποποιημένη πληροφόρηση μισθοδοτούμενων μέσω ΕΑΠ, πατάμε, και μας βγάζει στο λογαριασμό μας στο taxisnet, (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ είναι να γνωρίζουμε το κλειδάριθμό μας για να μπούμε στο σύστημα). Εάν δεν έχουμε τον κλειδάριθμο τον ζητάμε από τον λογιστή μας.

Με αυτόν τον τρόπο μπαίνουμε στη σελίδα του Γενικού λογιστηρίου που γράφει Υπηρεσία Προσωποποιημένης Πληροφόρησης Μισθοδοτούμενων Δημοσίου, εκεί είναι αποθηκευμένα τα εκκ/κά μισθοδοσίας μας από το Οκτώβρη του 2014 μέχρι και τον Ιούλη του 2016 (για τον Αύγουστο φαίνεται μόνο η προκαταβολή).

Καλό θα ήταν να ρίξουμε και μια ματιά στα εκκαθαριστικά της εφορίας μας, για να διαπιστώσουμε ότι, το ετήσιο εισόδημά μας είναι στα ίδια επίπεδα με το... 2003!!

Το παραπάνω δεν ισχύει και για τους ΦΜΥ που μας κρατάει το... φιλολαικό μας κράτος.

Υ.Γ.

Ας τρέξουμε λοιπόν πρώτοι-πρώτοι να πληρώσουμε τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ, και ότι άλλο ακόμα θα μας μας χρεώσει, η χριστή οικονομική διαχείριση του Ελληνικού Καπιταλιστικού Κράτους, που προτείνει η σημερινή μας -νόμιμα και με διαφάνεια εκλεγμένη από τον Ελληνικό Λαό- κυβέρνηση με αριστερό προσωπείο, ΕΝΤΕΧΝΑ προσανατολισμένο να αλληθωρίζει νεοφιλελεύθερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: